Contact
Urbaan Vanspauwen
Marianne Vanspauwen Doms
Malbergsingel 76 C 6218AV Maastricht
GSM: +31 6 528 50 501
Emailadres: urbaan@vanspauwen.com en marianne@vanspauwen.com
Waar? Adres? Bereikbaarheid? Kijk hier op google maps
Met het openbaar vervoer vanaf het station Maastricht, perron B streekvervoer: neem lijn 1 of 2 en uitstappen halte Malbergplein (en niet Malbergsingel). Reistijd van het station tot op Malberg is 20 min.
Bij de bushalte, aan de overkant van de straat is de JUMBO, bij de ingang van de JUMBO loop je 50 meter verder tot aan de eerste toegangsdeur van het gebouw, aanbellen op nummer 76C, vorm het nummer op het toetsenbordje en druk op het belletje.
Met de auto en kom je vanaf de A2 uit Eindhoven, dan volg je in Maastricht op de A2 richting HASSELT, vanaf de afslag naar Hasselt passeer je 2 verkeerslichten en bij het derde verkeerslicht sla je rechtsaf naar de Cabergerweg. Volg Cabergerweg tot aan de rotonde en neem de tweede afslag (Papyrussingel). Volg deze weg tot je aan het grote parkeerterrein van de JUMBO komt, ongeveer 1 km. Parkeren is hier gratis.
Bij de ingang van de JUMBO loop je 50 meter verder tot aan de eerste toegangsdeur van het gebouw, aanbellen op nummer 76C, vorm het nummer op het toetsenbordje en druk op het belletje.